PREDSTAVA  „HOTEL 88“  ODIGRANA PRED TREBINJSKOM PUBLIKOM

Predstava „Hotel 88“, koja je za kratko vrijeme postala komad koji je privukao veliku pažnju publike i postao jedan od najgledanijih, izvedena je večeras u pozorišnoj sali Kulturnog centra Trebinje.

Riječ je o romantičnoj komediji rađenoj prema motivima komada s početka tridesetih godina prošlog vijeka  „Privatni životi“  Noela Kauarda, koji je i danas aktuelan.

Staša Koprivica je adaptirala tekst prvobitnog komada i osavremenila likove, pa su tu blogerka, advokat, menadžer prodaje i glumica.

Romantična priča koju nam je donijela sjajna glumačka ekipa:  Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Anđela Jovanović  i  Vladimir Aleksić usredsređena je na vječne teme muško-ženskih odnosa – ljubavi, strasti, ljubomore i preljube.

„Predstava je premijerno izvedena pre godinu i po dana i ovo je njeno 70. izvođenje. Ono što je doprinelo njenom uspehu, u smislu da je odmah izazvala veliku pažnju publike i dalo joj određenu autentičnost, jeste to što se uglavnom igra u stvarnom prostoru – hotelu, kako u Beogradu tako i u ostalim gradovima u kojima postoje uslovi za takvu vrstu izvođenja. Ali, ja mislim da ono što je doprinelo da ona ima uspešan život kod publike, jeste njen kvalitet“, izjavio je jedan od aktera ovog komada  Vladimir Aleksić.

Jedna noć u ovom hetelu i susret bivših supružnika dovoljni su bili da izazovu urnebesne promjene i niz komičnih situacija.

Da je zaista riječ o pravom pozorišnom hitu potvrdila je i vidno raspoložena publika koja je glumce ispratila dugotrajnim, gromoglasnim aplauzom.

Duška Đajić