ПРЕДСТАВА  „ХОТЕЛ 88“  ОДИГРАНА ПРЕД ТРЕБИЊСКОМ ПУБЛИКОМ

Представа „Хотел 88“, која је за кратко вријеме постала комад који је привукао велику пажњу публике и постао један од најгледанијих, изведена је вечерас у позоришној сали Културног центра Требиње.

Ријеч је о романтичној комедији рађеној према мотивима комада с почетка тридесетих година прошлог вијека  „Приватни животи“  Ноела Кауарда, који је и данас актуелан.

Сташа Копривица је адаптирала текст првобитног комада и осавременила ликове, па су ту блогерка, адвокат, менаџер продаје и глумица.

Романтична прича коју нам је донијела сјајна глумачка екипа:  Тамара Крцуновић, Андрија Кузмановић, Анђела Јовановић  и  Владимир Алексић усредсређена је на вјечне теме мушко-женских односа – љубави, страсти, љубоморе и прељубе.

„Представа је премијерно изведена пре годину и по дана и ово је њено 70. извођење. Оно што је допринело њеном успеху, у смислу да је одмах изазвала велику пажњу публике и дало јој одређену аутентичност, јесте то што се углавном игра у стварном простору – хотелу, како у Београду тако и у осталим градовима у којима постоје услови за такву врсту извођења. Али, ја мислим да оно што је допринело да она има успешан живот код публике, јесте њен квалитет“, изјавио је један од актера овог комада  Владимир Алексић.

Једна ноћ у овом хетелу и сусрет бивших супружника довољни су били да изазову урнебесне промјене и низ комичних ситуација.

Да је заиста ријеч о правом позоришном хиту потврдила је и видно расположена публика која је глумце испратила дуготрајним, громогласним аплаузом.

Душка Ђајић