Drugi Trebinje džez festival

Kulturni centar Trebinje  sa zadovoljstvom najavljuje drugi po redu Trebinje džez festival koji će se i ove godine održati od 24. do 28. avgusta.

                Prošle godine, po prvi put je održan Trebinje džez festival. Kroz pet dana upriličeno je 5 koncerata na 5 različitih bina. Koncerte je posjetilo više hiljada ljubitelja dobre muzike iz čitavog regiona. Festival se pokazao kao izuzetno uspješan i atraktivan, što potvrđuje mnogobrojna publika, ali i medijski od‌jek širom regije. Reakcije publike, muzičara – učesnika i široke javnosti su prevazišli sva očekivanja pa je sa velikim entuzijazmom pripremljeno drugo izdanje Trebinje džez festivala.

                Ove godine sa ponosom najavljujemo drugi po redu Trebinje džez festival na kome će učestvovati 5 bendova iz 5 država, na 5 lokacija u gradu.

                Nastupiće : Vlatko Stefanovski trio (Sjeverna Makedonija), Tamara Obrovac kvartet (Hrvatska), Kralj Čačka (Srbija), Oleg Kirijev kvartet (Rusija) i Per BAS VIKING Matinsen trio (Norveška).

                Organizator Trebinje jazz festivala je Kulturni centar Trebinje uz podršku Grada Trebinja, Kabineta Predsjednika Republike Srpske, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i kompanije M:tel.

Budite dio najbolje nove muzičke priče u regionu!