VIDIMO SE NA DRUGOM TREBINJE DŽEZ FESTIVALU

Prvi Trebinje džez festival, u organizaciji Kulturnog centra Trebinje, je završio. Sa ponosom možemo istaći – izuzetno uspješno.

Tokom 5 festivalskih dana, od 24 do 28.08.2022. godine, na 5 lokacija u gradu Trebinju, publici se predstavilo 5 vrhunskih izvođača džez muzike. Jovan Maljoković & Balkan Salsa bend, Marko Louis, Combine Quartet, Lena Kovačević i Vasil Hadžimanov Band imali su nastupe za pamćenje koji su ispraćeni ovacijama mnogobrojne publike. Ono što nam mnogo znači i na šta smo posebno ponosni su izuzetno pozitivne reakcije publike i izvođača, kako na sami festival, organizaciju, tako i na izbor lokacija, koje su dale poseban duh samom festivalu. Sve ovo, daje dodatnu motivaciji da sledeće izdanje festivala podignemo na još veći nivo, a posao na tome smo već počeli.

Ovom prilikom, u ime Kulturnog centra Trebinje, želimo da se zahvalimo pokroviteljima Trebinje džez festivala: Gradu Trebinje, Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske, Kabinetu Predsjednika Republike Srpske i kompanija M:tel, na izuzetnoj podršci i pomoći u organizaciji festivala, sa nadom da ćemo uspješnu saradnju nastaviti i na sledećim izdanjima Trebinje džez festivala.
Veliku zahvalnost dugujemo restoranu „Kolo”, restoranu „Humsko“, bašti hotela „Platani“, kafe baru „Hedonija“ i rok baru „Underground“ na saradnji i pomoći.

Zahvaljujemo se svim medijima koji su medijski ispratili Trebinje džez festival i svim onima koji su na bilo koji način pomogli organizaciji festivala.

Hvala Tikiju i firmi Pro Rent na vrhunskom zvuku festivala.

Na kraju, možda i najvažnije, zahvaljujemo od srca svim izvođačima na fenomenalnim nastupima kao i najboljoj publici koja je svaki koncert ispratila energično, ovacijama i pretvorila ih u vrhunsku zabavu!


Vidimo se na drugom Trebinje džez festivalu.