Poetsko-muzičko veče Gorana Tadića

U prostorijama Narodne biblioteke večeras je priređeno poetsko veče Gorana Tadića pjesnika, kantautora i kompozitora iz Novog Sada.
Sekretar Književne zajednice Jovan Dučić, Novica Telebak govoreći o pjesmama Gorana Tadića istakao je da je riječ o intimističkoj lirici, poeziji koja ima dušu.
„On nije pjesnik koji želi svima da se svidi, njegova intimistika je u njemu i njegovim stihovima ali je i nesebično nudi drugima, riječ je o samoniklom pjesniku oslonjenom sam na sebe“, istakao je Telebak.
„Uvijek je nezahvalno govoriti o svojoj poeziji ali mi je drago što su moji stihovi, bilo preko knjiga ili objavljivanjem na društvenim mrežama pronašli put do srca brojnih ljubitelja poezije“, kaže Goran Tadić i naglašava da mu je posebno zadovoljstvo govoriti svoju poeziju u Trebinju.
Interesantno je da je dolazak Gorana Tadića koji na društvenoj mreži fejsbuk ima oko 18 hiljada pratilaca, realizovan nakon inicijative Branke Vukmanović, njegove, kako je rekao „prijateljice“ sa fejsbuka, a uz svesrdnu pomoć zaposlenih u Narodnoj biblioteci u Trebinju.
Izvor: Radio Trebinje