Поетско-музичко вече Горана Тадића

У просторијама Народне библиотеке вечерас је приређено поетско вече Горана Тадића пјесника, кантаутора и композитора из Новог Сада.
Секретар Књижевне заједнице Јован Дучић, Новица Телебак говорећи о пјесмама Горана Тадића истакао је да је ријеч о интимистичкој лирици, поезији која има душу.
„Он није пјесник који жели свима да се свиди, његова интимистика је у њему и његовим стиховима али је и несебично нуди другима, ријеч је о самониклом пјеснику ослоњеном сам на себе“, истакао је Телебак.
„Увијек је незахвално говорити о својој поезији али ми је драго што су моји стихови, било преко књига или објављивањем на друштвеним мрежама пронашли пут до срца бројних љубитеља поезије“, каже Горан Тадић и наглашава да му је посебно задовољство говорити своју поезију у Требињу.
Интересантно је да је долазак Горана Тадића који на друштвеној мрежи фејсбук има око 18 хиљада пратилаца, реализован након иницијативе Бранке Вукмановић, његове, како је рекао „пријатељице“ са фејсбука, а уз свесрдну помоћ запослених у Народној библиотеци у Требињу.
Извор: Радио Требиње