img_7821

TREBINJE I U kafeu Klub večeras je otvorena izloba fotografija pod nazivom „Hercegovina“, članova Foto-kino kluba Trebinje.

Na izložbi su predstavljene 44 fotografije sa hercegovačkim motivima od 11 autora: Radoja Eleza, Igora Dutine, Radovana Dangubića, Ninoslava Ilića, Jovana Vidakovića, Dušana Vukovića, Slavenka Vukasovića, Nede Pikić, Predraga Pikića, Predraga Mucovića i Radoja Vukovića.

Prema riječima Radoja Eleza, člana Foto-kino kluba Trebinje fotografije su nastale u zadnjih 10 godina, a na njima su hercegovački pejzaži i prepoznatljivi dijelovi ovog podneblja.

On je dodao da su radove izložili najaktivniji i najuspješniji članovi kluba, čije su fotografije izlagane i nagrađivane u zemlji i inostranstvu.

„Fotografije su crno bijele i koloru. Ovo je sedma izložba kluba, a treća postavka ove izložbe. Prije Trebinja izložbu su mogli da vide ljubitelji fotografija krajem prošle godine u Nevesinju i u Ljubinju početkom ove godine. Naš klub ove godine obilježava 10 godina od ponovnog osnivanja, a u planu je da do kraja godine bude još jedna klupska izložba u Gacku“, naveo je Elez.

Radio Trebinje