img_7821

ТРЕБИЊЕ I У кафеу Клуб вечерас је отворена излоба фотографија под називом „Херцеговина“, чланова Фото-кино клуба Требиње.

На изложби су представљене 44 фотографије са херцеговачким мотивима од 11 аутора: Радоја Елеза, Игора Дутине, Радована Дангубића, Нинослава Илића, Јована Видаковића, Душана Вуковића, Славенка Вукасовића, Неде Пикић, Предрага Пикића, Предрага Муцовића и Радоја Вуковића.

Према ријечима Радоја Елеза, члана Фото-кино клуба Требиње фотографије су настале у задњих 10 година, а на њима су херцеговачки пејзажи и препознатљиви дијелови овог поднебља.

Он је додао да су радове изложили најактивнији и најуспјешнији чланови клуба, чије су фотографије излагане и награђиване у земљи и иностранству.

„Фотографије су црно бијеле и колору. Ово је седма изложба клуба, а трећа поставка ове изложбе. Прије Требиња изложбу су могли да виде љубитељи фотографија крајем прошле године у Невесињу и у Љубињу почетком ове године. Наш клуб ове године обиљежава 10 година од поновног оснивања, а у плану је да до краја године буде још једна клупска изложба у Гацку“, навео је Елез.

Радио Требиње