HUMANITARNA MISIJA TREBINJACA SE NASTAVLJA: ODRŽAN KONCERT ZA ČEČU

Након недавно одржане хуманитарне музичке вечери за Блаку, Требињци су још једном потврдили да су људи великог срца, приредивши концерт за легендарног кошаркаша Здравка Чечура Чечу.

Концерт је одржан на иницијативу групе грађана Tребиња, а учешће су, и овај пут, узели требињски музичари: Шуки и Бајро Плањанин, Ранко Слијепчевић, Бобо Вучур и Марија Нинковић, група „Дегустатори“, Инес и Игор Плањанин, Софија и Михајло Брборић, Mјешовити хор „Трибунија“ под диригентским вођством Стојанке Гудељ, Лана и Мато, Маја Петијевић и Стефан Шкорић.

У име Здравка Чечура, присутнима се обратио његов пријатељ Спасоје Игњатић, који је захвалио организаторима концерта и свима који су вечерас дошли да помогну:

„Његов добри дух и његова неизмјерна енергија увијек је била и биће уз вас и његов вољени град. Он је, по мени, највећи амбасадор Требиња, велики господин, боем, човјек који је дошао у такву ситуацију да је суочен са опаком болешћу, али човјек којег никад није издала нада, поготово жеља, а и његово огромно, мекано срце да ће, бар још који пут, прошетати улицама овог града и срести све вас, драге људе, који на крају крајева и красите наше Требиње“.

Здравко Чечур, кошаркашки див из Требиња, наступао је за Кошаркашки клуб Босна у најбољим и најславнијим његовим данима. Био је првак бивше Југославије и првак Европе.

Цјелокупан приход од продатих карата биће уплаћен за Чечино даље лијечење.

Душка Ђајић

Фото: Јован Видаковић