HUMANITARNA MISIJA TREBINJACA SE NASTAVLJA: ODRŽAN KONCERT ZA ČEČU

Nakon nedavno održane humanitarne muzičke večeri za Blaku, Trebinjci su još jednom potvrdili da su ljudi velikog srca, priredivši koncert za legendarnog košarkaša Zdravka Čečura Čeču.

Koncert je održan na inicijativu grupe građana Trebinja, a učešće su, i ovaj put, uzeli trebinjski muzičari: Šuki i Bajro Planjanin, Ranko Slijepčević, Bobo Vučur i Marija Ninković, grupa „Degustatori“, Ines i Igor Planjanin, Sofija i Mihajlo Brborić, Mješoviti hor „Tribunija“ pod dirigentskim vođstvom Stojanke Gudelj, Lana i Mato, Maja Petijević i Stefan Škorić.

U ime Zdravka Čečura, prisutnima se obratio njegov prijatelj Spasoje Ignjatić, koji je zahvalio organizatorima koncerta i svima koji su večeras došli da pomognu:

„Njegov dobri duh i njegova neizmjerna energija uvijek je bila i biće uz vas i njegov voljeni grad. On je, po meni, najveći ambasador Trebinja, veliki gospodin, boem, čovjek koji je došao u takvu situaciju da je suočen sa opakom bolešću, ali čovjek kojeg nikad nije izdala nada, pogotovo želja, a i njegovo ogromno, mekano srce da će, bar još koji put, prošetati ulicama ovog grada i sresti sve vas, drage ljude, koji na kraju krajeva i krasite naše Trebinje“.

Zdravko Čečur, košarkaški div iz Trebinja, nastupao je za Košarkaški klub Bosna u najboljim i najslavnijim njegovim danima. Bio je prvak bivše Jugoslavije i prvak Evrope.

Cjelokupan prihod od prodatih karata biće uplaćen za Čečino dalje liječenje.

Duška Đajić

Foto: Jovan Vidaković