Bioskop KC: “NA PUTU DO ZVIJEZDA 3” OD 22. DECEMBRA DO 28. DECEMBRA 20.00 ČASOVA

NA PUTU DO ZVIJEZDA 3

OD 22. DECEMBRA DO 28. DECEMBRA

20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svijetu gdje pjesma nije sve, Bele se vraćaju u filmu PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVIJEZDA, sljedećem nastavku voljene franšize koja je zaradila više od 400 miliona dolara na svjetskim blagajnama.

Pobijedivši na Svjetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otkrivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac „praveći muziku ustima“. Ali, kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na USO turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i riješe neke velike nedoumice, po posljednji put.

Ana Kendrik i Rebel Vilson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu „Pitch Perfect 3 – Na putu do zvijezda“, nastavku blokbaster hita iz 2015. koji je imao najbolje otvaranje igranog mjuzikla svih vremena. Željno očekivani nastavak predvode producenti ovog serijala, Pol Bruks iz Gold Circle Entertainment i Maks Handelman i Elizabet Benks iz Brownstone Productions. Film će režirati Triš Si („Uhvati ritam 5“).

IZVORNO IME: Pitch Perfect 3

REŽIJA: Triš Si (Trish Sie)

ULOGE: Ana Kendrik (Anna Kendrick), Rubi Rouz (Ruby Rose), Hejli Stajnfeld (Hailee Steinfeld)…

ŽANR: Komedija

TRAJANJE: 98 min.

CIJENA: 4 KM

https://www.youtube.com/watch?v=dfU1u4HU9ks&feature=youtu.be