У позоришној сали Културног центра Требиње вечерас је изведена реприза представе “Слуге”, требињског градског позоришта, рађена по тексту “Служавке” француског писца Жана Женеа, а у адаптацији и режији Жељка Милошевића.
 
У представи играју требињски глумци Весна Ђурић, Јефимија От и Дарко Куртовић, док је музику за овај позоришни комад компоновао Божидар Бобо Вучур.
 
Позоришно остварење “Слуге”, селектовано је за четредесет и шести по реду театарски фестивал Федра који ће се одржати од 13. до 20. јула 2018. године у Бугојну.
 
Требињска публика “Слуге” ће поново имати прилику да гледа на овогодишњем “Фестивалу фестивала” који почиње 21. јула у нашем граду.
http://media.kctrebinje.com/2018/06/IMG_2490-1024x768.jpghttp://media.kctrebinje.com/2018/06/IMG_2490-150x150.jpgKulturni centar TrebinjeКултурна дешавањаОпштаПозориште
У позоришној сали Културног центра Требиње вечерас је изведена реприза представе 'Слуге', требињског градског позоришта, рађена по тексту 'Служавке' француског писца Жана Женеа, а у адаптацији и режији Жељка Милошевића.   У представи играју требињски глумци Весна Ђурић, Јефимија От и Дарко Куртовић, док је музику за овај позоришни комад компоновао...