ZLICA OD 3. DO 8. JUNA 2021. 20.00 ČASOVA

Nastala kao opaki lik crtanog klasika „101 Dalmatinac“, uz koji su odrasle mnoge generacije, Diznijevu Zlicu sada upoznajemo iz novog ugla, iz perioda kada je kao djevojka težila svojim nedosanjanim snovima!

SADRŽAJ FILMA:

U srcu Londona sedamdesetih godina, u jeku pank pokreta, obmanama sklona Estela je mlada i inteligentna djevojka odlučna da se proslavi u svijetu dizajna. Tumarajući ulicama Londona, mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli, podržavajući njenu glad za nestašlukom.

Ali kada se igrom slučaja Estela nađe u svijetu mladih i slavnih bogataša, počeće da dovodi u pitanje svoj život i to da li možda ipak zaslužuje više. Kada rok zvijezda u usponu zatraži od Estele da mu dizajnira logo brenda, ona konačno počinje da živi svoj san. Ali, koja je cijena biti u trendu i da li je Estela spremna da je plati?

Film „Zlica“ sadrži nekoliko sekvenci sa trepćućim svijetlima koja mogu uticati na one koji su podložni fotosenzibilnoj epilepsiji ili imaju druge fotosenzibilnosti.

ORIGINALNI NASLOV: Cruella

REŽIJA: Kreg Gilespi (Craig Gillespie)

ULOGE:Ema Stoun (Emma Stone), Ema Tompson (Emma Thompson), Pol Valter Hauzer (Paul Walter Hauser), Emili Bičam (Emily Beecham), Džoel Fraj (Joel Fry)…

ŽANR: Avantura, porodični, komedija

TRAJANJE: 134 min.

CIJENA: 4 KM