„VRAPČIĆI“ ODUŠEVILI SVE GENERACIJE U KULTURNOM CENTRU TREBINJE

Чланови дјечјег хора  „Врапчићи“  из Бањалуке одржали су концерт у пуној позоришној сали Културног центра.

Данашњи концерт дио је њихове велике турнеје по Републици Српској, којом обиљежавају велики јубилеј – 25 година свог постојања.

Наши најмлађи суграђани уживали су у старим, познатим хитовима  „Врапчића“, а имали су прилику да чују и пјесме са њиховог новог албума  „Тенис краљица“.

Данас је наступило 35 чланова  „Врапчића“, узраста од три до дванаест година, а њихови гости на концерту били су и чланови Удружења  „Сунце нам је заједничко“  из Требиња, са којима тренутно снимају спот у нашем граду.

„Повод нашег гостовања у Требињу је обиљежавање великог јубилеја  „Врапчића“ и промоција нашег најновијег албума, али и снимање новог спота  „С љубављу храбрим срцима“, који ће бити промовисан 22. децембра, у оквиру истоимене кампање“, најавио је руководилац хора Бранислав Ђаковић.

Наши најмлађи суграђани нису крили одушевљење  „Врапчићима“. Омиљене пјесме подигле су их на ноге, плесали су, пјевали и срдачним аплаузима награђивали извођаче, а сигурни смо да ће им ово дивно дружење дуго остати у лијепом сјећању.

Покровитељ концерта је предсједник Републике Српске, уз подршку Културног центра и Града Требиња, те Електропривреде Републике Српске.

Душка Ђајић

Фото: Јован Видаковић