„VRAPČIĆI“ ODUŠEVILI SVE GENERACIJE U KULTURNOM CENTRU TREBINJE

Članovi dječjeg hora  „Vrapčići“  iz Banjaluke održali su koncert u punoj pozorišnoj sali Kulturnog centra.

Današnji koncert dio je njihove velike turneje po Republici Srpskoj, kojom obilježavaju veliki jubilej – 25 godina svog postojanja.

Naši najmlađi sugrađani uživali su u starim, poznatim hitovima  „Vrapčića“, a imali su priliku da čuju i pjesme sa njihovog novog albuma  „Tenis kraljica“.

Danas je nastupilo 35 članova  „Vrapčića“, uzrasta od tri do dvanaest godina, a njihovi gosti na koncertu bili su i članovi Udruženja  „Sunce nam je zajedničko“  iz Trebinja, sa kojima trenutno snimaju spot u našem gradu.

„Povod našeg gostovanja u Trebinju je obilježavanje velikog jubileja  „Vrapčića“ i promocija našeg najnovijeg albuma, ali i snimanje novog spota  „S ljubavlju hrabrim srcima“, koji će biti promovisan 22. decembra, u okviru istoimene kampanje“, najavio je rukovodilac hora Branislav Đaković.

Naši najmlađi sugrađani nisu krili oduševljenje  „Vrapčićima“. Omiljene pjesme podigle su ih na noge, plesali su, pjevali i srdačnim aplauzima nagrađivali izvođače, a sigurni smo da će im ovo divno druženje dugo ostati u lijepom sjećanju.

Pokrovitelj koncerta je predsjednik Republike Srpske, uz podršku Kulturnog centra i Grada Trebinja, te Elektroprivrede Republike Srpske.

Duška Đajić

Foto: Jovan Vidaković