Најава биоскопа: РИНГЕ РИНГЕ РАЈА (DUCK DUCK GOOSE) ОД 20. ДО 24. СЕПТЕМБРА 2018. У 18.00 ЧАСОВА

РИНГЕ РИНГЕ РАЈА (DUCK DUCK GOOSE)

ОД 20. ДО 24. СЕПТЕМБРА 2018.

18.00 ЧАСОВА

Ово није само прича о дугом и тешком путовању, већ и авантура о проналажењу пута кроз животне препреке, о одговорности према заједници и породици.

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Два изгубљена, слабашна пачета, шеснаест дана стара, Чи и њен млађи брат Чао, одвојени су од свог јата захваљујући лудоријама превеликог ентузијасте Пенга, слободоумне гуске која ће радије да вјежба акробације у ваздуху, него да се придружи осталим гускама приликом традиционалне селидбе у топлије крајеве.

Уплашени и усамљени, у жељи да се врате свом јату, пачићи ће затражити помоћ од Пенга, који ће их одбити јер ова два малишана урушавају његов имиџ одметника. Међутим, Пенг задобија тешку повреду крила која ће га учинити рањивим. Тек тада, он пристаје да помогне пачићима да се врате јату и тако, уз шетњу с њима, прикрива своју повреду.

Од тог момента, њих троје ће се упустити у заједничко путовање, крчећи свој пут кроз прелијепе кинеске предјеле, у потрази за својим јатом, а под притиском зиме која долази. Истовремено, дивља Паласова мачка по имену Банзу у потрази је за лаким плијеном, баш као што су рањена гуска и беспомоћни пачићи…

ОРИГИНАЛНИ НАСЛОВ: Duck Duck Goose

РЕЖИЈА: Крис Џенкинс (Christopher Jenkins)

УЛОГЕ: Синхронизовано

ЖАНР: Анимирани, комедија

ДУЖИНА ТРАЈАЊА ФИЛМА: 91 мин.

ЦИЈЕНА: 4,00 КМ