PROČIŠĆENJE ZAUVIJEK – OD 1. DO 6. JULA 2021. 20.00 ČASOVA

Ovog ljeta sva pravila se krše jer sekta pljačkaša odlučuje da se godišnje Pročišćenje ne zaustavlja u zoru i da se nikada ne završi!

SADRŽAJ FILMA:

Iskočivši iz rekordno uspješnog Prvog Pročišćenja 2018, Blumhausova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju jer članovi podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednogodišnjom noći anarhije i ubistava, odlučuju da preuzmu Ameriku neprekidnom kampanjom haosa i masakra. Niko nije bezbjedan.

Adela i njen suprug Huan žive u Teksasu, gdje Huan radi na ranču kao pomoćnik za bogatu porodicu Taker. Huan impresionira patrijarha Kejleba Takera, ali to podgrijeva bijes i ljubomoru Kejlebovog sina Dilana.

Jutro nakon Pročišćenja, maskirana banda ubica napada porodicu Taker, uključujući Dilanovu suprugu i njegovu sestru, prisiljavajući obje porodice da se udruže i bore se dok se zemlja spiralno uvlači u haos i Sjedinjene Države počinju da se raspadaju oko njih.

ORIGINALNI NASLOV: The Forever Purge

REŽIJA: Everardo Gaut (Everardo Gout)

ULOGE: Ana de la Regera(Ana de la Reguera), Džoš Lukas (Josh Lucas), Kasidi Friman (Cassidy Freeman), Tenoč Uerta (Tenoch Huerta), Vil Paton (Will Patton)

ŽANR: Horor, akcija, triler

TRAJANJE: 103 min.

CIJENA ULAZNICE: 4 KM