Premijera urnebesne komedije u bioskopu KC “Slučajevi pravde”

ТРЕБИЊЕ │ Хумористички састав „The Books of Knjige“ представиће и Требињцима свој најновији, дугометражни филм „Случајеви правде“, а премијера у биоскопу Културног центра заказана је за 30. новембар, у терминима од 18 и 20 часова.

Из дистрибутерске куће филма „Случајеви правде“ саопштено је да ће Требиње бити једини град у Републици Српској који ће имати прилику и да угости популарне Буксовце на премијери, а обезбијеђене су и додатне пројекције – 1. децембра у 18, те 2. децембра у 18 и 20 часова.

Црнохуморна крими комедија „црногорских Пајтоноваца“, препознатљивих по тврђем и ишчашеном хумору, на велико платно доноси живописне ликове, попут неспособних и корумпираних полицајаца, попа наркомана, религиозних мафијаша, невјерних жена.

 

Најављен као „најбољи The Books of Knjige производ икада“ и „нуклеарна бомба коју би и Ким Џонг пожелио видјети“, филм прати напоре два храбра и неспособна полицијска инспектора који покушавају да открију ко је оставио леш на фарми камионџија од којих се добија најквалитетније млијеко, ко шверцује нелегалне таблете Бетангин, ко полицајцима пали руке и зашто се појављује злокобни зец.

Поред Буксоваца – Веселина Гајовића, Горана Вујовића, Александара Радуновића и Зорана Марковића, који носе главне улоге, у филму се појављују и глумачке звијезде – Никола Коља Пејаковић, Изудин Бајровић, Небојша Глоговац, Зоран Кесић, Стефан Бундало, Зенит Ђозић, док главну женску улогу игра Тихана Ћулафић.

 
 

Сценарио потписује Александар Радуновић Попај, а режију Зоран Марковић Зоњо.

Улаз 4 км