Premijera urnebesne komedije u bioskopu KC “Slučajevi pravde”

TREBINJE │ Humoristički sastav „The Books of Knjige“ predstaviće i Trebinjcima svoj najnoviji, dugometražni film „Slučajevi pravde“, a premijera u bioskopu Kulturnog centra zakazana je za 30. novembar, u terminima od 18 i 20 časova.

Iz distributerske kuće filma „Slučajevi pravde“ saopšteno je da će Trebinje biti jedini grad u Republici Srpskoj koji će imati priliku i da ugosti popularne Buksovce na premijeri, a obezbijeđene su i dodatne projekcije – 1. decembra u 18, te 2. decembra u 18 i 20 časova.

Crnohumorna krimi komedija „crnogorskih Pajtonovaca“, prepoznatljivih po tvrđem i iščašenom humoru, na veliko platno donosi živopisne likove, poput nesposobnih i korumpiranih policajaca, popa narkomana, religioznih mafijaša, nevjernih žena.

 

Najavljen kao „najbolji The Books of Knjige proizvod ikada“ i „nuklearna bomba koju bi i Kim Džong poželio vidjeti“, film prati napore dva hrabra i nesposobna policijska inspektora koji pokušavaju da otkriju ko je ostavio leš na farmi kamiondžija od kojih se dobija najkvalitetnije mlijeko, ko švercuje nelegalne tablete Betangin, ko policajcima pali ruke i zašto se pojavljuje zlokobni zec.

Pored Buksovaca – Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića, koji nose glavne uloge, u filmu se pojavljuju i glumačke zvijezde – Nikola Kolja Pejaković, Izudin Bajrović, Nebojša Glogovac, Zoran Kesić, Stefan Bundalo, Zenit Đozić, dok glavnu žensku ulogu igra Tihana Ćulafić.

 
 

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a režiju Zoran Marković Zonjo.

Ulaz 4 km