POTJERA – OD 2. DO 7. JUNA 2022 20.00 ČASOVA

Film Potjera pokazaće nam koliko ekstremne poteze u beznadežnoj situaciji čovjek može da povuče kako bi spasao nekog koga voli!

SADRŽAJ FILMA:

U ovom jedinstvenom, napetom trileru bogati preduzetnik Vil Spen svoju, uskoro bivšu, ženu Lisu vozi kod njenih roditelja. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vil će očajnički pokušati da je pronađe prije nego što bude kasno. Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson je primoran da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelji sumnjaju da bi Vil mogao da bude umiješan u njen nestanak.

U trci s vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cijenu. Prateći tragove, ulazi u podzemni svijet kriminala, a ključ za rješenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovjek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

ORIGINALNI NASLOV: Last Seen Alive

REŽIJA: Brajan Gudman (Brian Goodman)

ULOGE: Džerard Batler (Gerard Butler), Džejmi Aleksander (Jaimie Alexander), Rasel Hornzbi (Russell Hornsby), Itan Embri (Ethan Embry), Majkl Irbi (Michael Irby)

ŽANR: Triler

TRAJANJE: 95 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM