Образовни центар /ОЦ/ „Церовац“ је вечерас у Културном центру Требиње посебном свечаношћу обиљежио 15 година успјешног рада.

Образовни центар /ОЦ/ „Церовац“ је вечерас у Културном центру Требиње посебном свечаношћу обиљежио 15 година

успјешног рада.

.

Свечаност је била превасходно посвећена ученицима школе који су своје вишеструке таленте и знање показали у представи изведеној пред присутнима. Програм свечаности и саму представу осмислили су и припремили професори ОЦ „Церовац“.
Његово преосвештенство владика Григорије, представници Града Требиња, као и многобројни пословни партнери, сарадници и пријатељи школе увеличали су својим присуством овај значајан јубилеј ОЦ „Церовац“.


Много садашњих и бивших ученика школе, као и њихови родитељи, били су посебно драги гости на овој свечаности.
У уводном обраћању, Миљана Мискин, први директор ОЦ „Церовац“, подсјетила је госте на прве кораке школе, док се садашњи директор Ана Мискин присутнима обратила у другом дијелу програма и уручила захвалнице запосленима ОЦ „Церовац“ који су током првих година рада успоставили основе данашњег центра.

У име града Требиња, присутнима се обратио Драгослав Бањак, предсједник Скупштине града, који је истакао визионарску улогу Образовног центра „Церовац“ и његов значај за пословни и образовни простор Града Требиња.
Као драг гост и пријатељ школе, свечаности је присуствовала и Лариса Халиловић, директор „Бритисх Цоунцил“ Сарајево, са којим ОЦ „Церовац“ има дугогодишњи партнерски однос.
Она је у свом обраћању истакла да је ОЦ „Церовац“ водећа школа страних језика у региону, а истовремено и организација високих стандарда којима други требају да теже.

У име „Бритисх Цоунцил“ Сарајево, она је примила захвалницу за беспријекорну сарадњу и подршку раду ОЦ „Церовац“.


Преузето,

Требињеливе