Obrazovni centar /OC/ „Cerovac“ je večeras u Kulturnom centru Trebinje posebnom svečanošću obilježio 15 godina uspješnog rada.

Obrazovni centar /OC/ „Cerovac“ je večeras u Kulturnom centru Trebinje posebnom svečanošću obilježio 15 godina

uspješnog rada.

.

Svečanost je bila prevashodno posvećena učenicima škole koji su svoje višestruke talente i znanje pokazali u predstavi izvedenoj pred prisutnima. Program svečanosti i samu predstavu osmislili su i pripremili profesori OC „Cerovac“.
Njegovo preosveštenstvo vladika Grigorije, predstavnici Grada Trebinja, kao i mnogobrojni poslovni partneri, saradnici i prijatelji škole uveličali su svojim prisustvom ovaj značajan jubilej OC „Cerovac“.


Mnogo sadašnjih i bivših učenika škole, kao i njihovi roditelji, bili su posebno dragi gosti na ovoj svečanosti.
U uvodnom obraćanju, Miljana Miskin, prvi direktor OC „Cerovac“, podsjetila je goste na prve korake škole, dok se sadašnji direktor Ana Miskin prisutnima obratila u drugom dijelu programa i uručila zahvalnice zaposlenima OC „Cerovac“ koji su tokom prvih godina rada uspostavili osnove današnjeg centra.

U ime grada Trebinja, prisutnima se obratio Dragoslav Banjak, predsjednik Skupštine grada, koji je istakao vizionarsku ulogu Obrazovnog centra „Cerovac“ i njegov značaj za poslovni i obrazovni prostor Grada Trebinja.
Kao drag gost i prijatelj škole, svečanosti je prisustvovala i Larisa Halilović, direktor „British Council“ Sarajevo, sa kojim OC „Cerovac“ ima dugogodišnji partnerski odnos.
Ona je u svom obraćanju istakla da je OC „Cerovac“ vodeća škola stranih jezika u regionu, a istovremeno i organizacija visokih standarda kojima drugi trebaju da teže.

U ime „British Council“ Sarajevo, ona je primila zahvalnicu za besprijekornu saradnju i podršku radu OC „Cerovac“.


Preuzeto,

Trebinjelive