Образовни центар Церовац подијелио дипломе „Cambridge PET” и „Suan pan”

Образовни центар Церовац, вечерас је у  галерији Културног центра Требиње организовао свечану додјелу Cambridge PET диплома као и диплома Suan pan менталне аритметике.

 
“Образовни центар Церовац је поносан на своје ученике и професоре који су уз подршку родитеља још једном остварили одличне резултате и тиме потврдили  квалитетан рад. Надам се да ће наши ученици и на сљедећим нивоима остварити једнако добре резултате”, истакла је госпђа Миљана Мискин, директор центра Церовац честитајући ученицима на изузетном успјеху.
 
Самир Авдибеговић, представник British council-a, при одјејељењу за културу амбасаде Велике Британије у Босни и Херцеговини говорио је вечерас о значају међународних Cambridge диплома које у Источној Херцеговини заступа Образовни центар Церовац.
 
Да подсјетимо, Образовни центар Церовац постоји од 2002. године и у периоду од шеснаест година преко 1000 ученика стекло је међународно признате Cambridge дипломе, а од школе језика  прерасли су у озбиљан образовни центар који поред курсева страних језика, нуди курсеве менталне аритметике ( Суан Пан), дјечији  образовни кутак ( за узраст од 3 до 5 година), школу сликања а од ове године и програм роботике и програмирања.