НОВА ПРЕДСТАВА НА СЦЕНИ КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА – НУШИЋЕВ ОПТИМАЛАН БРОЈ

Представа “Нушићев оптималан број” интезивно с еприпрема на сцени шабачког позоришта, а од понедељка крећу завршне пробе на сцени КЦ Требиње, гдје је премијера заказана за 22. август у 20 и 30 часова.
Представа се припрема у копродукцији Сцене “Маска” Шабац, Градског позоришта Требиње и Позоришта “Мале ствари”, по тексту и у режији првака шабачког позоришта Ивана Томашевића.
Према свему са чим смо се до сада упознали ради се о сјајној комедији нашег времена, карактера и нарави, гдје поред Ивана још играју Анета Томашевић, такође првакиња шабачког позоришта и наш Жељко Милошевић.
Анета и Иван су се требињској публици предстваили са представама “Клара договдило се нешто неочекивано”, “Краљица смеха” и монодрамом “Зоран Радмиловић”, које се још памте по глумачким бравурама.
“Вејрујем да ће публика уживати у овој представи. Ради с ео комедији која је инспирисана највећим српским комедиграфом Браниславом Ннушићем. Свакако, у жељи да насмијемо публику до суза водили смо рачуна да не подлегнемо савременом тренду лаких комедија, него да достигнемо висину вриједну умјетничког дјела”, каже Иван Томашевић.