NOVA PREDSTAVA NA SCENI KULTURNOG CENTRA – NUŠIĆEV OPTIMALAN BROJ

Predstava “Nušićev optimalan broj” intezivno s epriprema na sceni šabačkog pozorišta, a od ponedeljka kreću završne probe na sceni KC Trebinje, gdje je premijera zakazana za 22. avgust u 20 i 30 časova.
Predstava se priprema u koprodukciji Scene “Maska” Šabac, Gradskog pozorišta Trebinje i Pozorišta “Male stvari”, po tekstu i u režiji prvaka šabačkog pozorišta Ivana Tomaševića.
Prema svemu sa čim smo se do sada upoznali radi se o sjajnoj komediji našeg vremena, karaktera i naravi, gdje pored Ivana još igraju Aneta Tomašević, takođe prvakinja šabačkog pozorišta i naš Željko Milošević.
Aneta i Ivan su se trebinjskoj publici predstvaili sa predstavama “Klara dogovdilo se nešto neočekivano”, “Kraljica smeha” i monodramom “Zoran Radmilović”, koje se još pamte po glumačkim bravurama.
“Vejrujem da će publika uživati u ovoj predstavi. Radi s eo komediji koja je inspirisana najvećim srpskim komedigrafom Branislavom Nnušićem. Svakako, u želji da nasmijemo publiku do suza vodili smo računa da ne podlegnemo savremenom trendu lakih komedija, nego da dostignemo visinu vrijednu umjetničkog djela”, kaže Ivan Tomašević.