НЕЗАПАМЋЕНО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА ПРЕМИЈЕРУ ФИЛМА У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ТРЕБИЊЕ

фото:Јован Видаковић

Вишеминутним громким аплаузом требињска публика  поздравила је Срђана Тодоровића, Миодрага Радоњића, Јовану Стојиљковић, Милоша Петровића и Луку Грбића, глумачку екипу филма  „Јужни ветар“, који је вечерас премијерно приказан у Културном центру Требиње у чак три пројекције.

фото:Јован Видаковић

Крими-трилер  „Јужни ветар“ недјељама уназад изазива велику пажњу у јавности. За само мјесец дана од премијере, овај филм видјело је преко пола милиона гледалаца, а и у Требињу данима је владало велико интересовање за његову премијеру.

Оволико интересовање и не чуди, имајући у виду врхунску глумачку екипу коју је окупио редитељ Милош Аврамовић, почев од Милоша Биковића, Драгана Бјелогрлића, Срђана Жике Тодоровића, Миодрага Радоњића, Милоша Тимотијевића, Јоване Стојиљковић, па све до бардова домаћег филма попут Богдана Диклића и Александра Берчека.

Филм  „Јужни ветар“  досад је приказан на четири фестивала, на којима је освојио укупно осам награда: четири у Нишу и по двије у Лесковцу и Младеновцу.

Осим жирија и публике, на филм је добро реаговала и критика која, осим сценарија и глуме, хвали и избор музике у филму.

Све оне који нису успјели доћи до улазница за премијеру филма, обавјештавамо да ће се  „Јужни ветар“  приказивати у нашем биоскопу и 19, 20. и 22. новембра (понедељак, уторак и четвртак) у терминима 17.30 и 20.00 часова.

фото:Јован Видаковић

Душка Ђајић