NEKTAR OK FEST KARAVAN NA PUTU KULTURE

U namjeri da “probudi” i “osvježi” kulturne sadržaje u našoj zemlji, koji su tokom većeg dijela 2020. godine obustavljeni OK tim je pokrenuo projekat “Nektar OK Fest karavan” koji će obići sedam gradova u Bosni i Hercegovini.


Nektar OK Fest karavan u Trebinju će boraviti u subotu 31. oktobra i nedjelju 1. novembra, a u saradnji sa Kulturnim centrom Trebinje vam donosi izuzetno kvalitetan i zanimljiv kulturni program.


Promocijom knjige “Bunt dece socijalizma”, autora Dušana Vesića, koja će se održati u subotu 31. oktobra u 12 časova u Andergraund rok baru, Nektar OK Fest karavan započinje svoj put u Trebinju.


Istog dana, u galeriji Kulturnog centra Trebinje u 19 časova biće otvorena izložba “OK Fest retrospektiva”, autora Marka Ristića i Vedrana Ševčuka.


Subotnji program završava se koncertom Nenada Marića, poznatijeg kao “Kralj Čačka” koji počinje u 20 časova u pozorišnoj sali Kulturnog centra Trebinje.


Centralni događaj nedjelje je projekcija filma “Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu”, režisera Mladena Matičevića, koja će se održati u 20 časova u bioskopskoj sali Kulturnog centra Trebinje, a prethodi joj projekcija filma “Tusta”, autora Andreja Korovljeva u 18 časova.


Ulaz za kompletan program je besplatan, a broj mjesta je organizovan u skladu sa epidemiološkim preporukama.


Ulaznice za sve sadržaje možete nabaviti na biletarnici Kulturnog centra Trebinje od ponedjeljka 26. oktobra 2020. godine.


Dobro došli u Kulturni centar Trebinje.