NEKTAR OK FEST KARAVAN NA PUTU KULTURE

У намјери да “пробуди” и “освјежи” културне садржаје у нашој земљи, који су током већег дијела 2020. године обустављени ОК тим је покренуо пројекат “Нектар ОК Фест караван” који ће обићи седам градова у Босни и Херцеговини.


Нектар ОК Фест караван у Требињу ће боравити у суботу 31. октобра и недјељу 1. новембра, а у сарадњи са Културним центром Требиње вам доноси изузетно квалитетан и занимљив културни програм.


Промоцијом књиге “Бунт деце социјализма”, аутора Душана Весића, која ће се одржати у суботу 31. октобра у 12 часова у Андерграунд рок бару, Нектар ОК Фест караван започиње свој пут у Требињу.


Истог дана, у галерији Културног центра Требиње у 19 часова биће отворена изложба “ОК Фест ретроспектива”, аутора Марка Ристића и Ведрана Шевчука.


Суботњи програм завршава се концертом Ненада Марића, познатијег као “Краљ Чачка” који почиње у 20 часова у позоришној сали Културног центра Требиње.


Централни догађај недјеље је пројекција филма “Небеска тема – прича о Влади Дивљану”, режисера Младена Матичевића, која ће се одржати у 20 часова у биоскопској сали Културног центра Требиње, а претходи јој пројекција филма “Туста”, аутора Андреја Коровљева у 18 часова.


Улаз за комплетан програм је бесплатан, а број мјеста је организован у складу са епидемиолошким препорукама.


Улазнице за све садржаје можете набавити на билетарници Културног центра Требиње од понедјељка 26. октобра 2020. године.


Добро дошли у Културни центар Требиње.