Најава урнебесне комедије “Балкански секс и град „Чипка и чоколада“

Са великим задовољством Вас позивамо !!!!!
Представа на комичан начин одговара на питање да ли су и  у којој мјери медији креатори наше реалности?

Након великог успеха У ЕX Југи представа “Балкански секс и град наставак. Премијерно ће бити приказана . 11 МАЈ
2017. год. у 20:00 часова у – Културном центару
Јуриииишшшшш!!!! ЧЕКАМО ВАС!!!!!

Након низа успјешних културних догађаја у нашој Установи, за све љубитеље позоришта и позоришне комедије, припремамо гостовање хит представе “Балкански секс и град „Чипка и чоколада“.

Овај позоришни перформанс осмишљен је као комична прича о двије најбоље пријатељице, плавуше по имену Чупка и црнке . Њих двије размјењују своја животна искуства и разговарају о увијек актуелним мушко-женским односима и проблемима. Чарна је жена која је слободна и још увијек тражи човјка свог живота, док је Чупка удана и има троје дјеце. Њих двије воде потпуно другачије животе, али се ипак савршено разумију и имају сличне проблеме. На духовит начин представљена су многа питања која муче савремену жену и мушкарца на Балкану. Они ће на позорници оживети сва она мирења, размирице, преиспитивања међу љубавним паровима која немају краја. Америчка серија ,,Сеx  и град ” освојила је планету бавећи се баш њима, а сад и Балкан има нешто слично.
Да би то био прави Балкански сеx и град, у представи се свакако појављује и „Звјерка“, згодни заводник из оригиналног серијала.

У представи играју Миљана Гавриловић, Јована Јеловац Чавнић и Марко Долаш.

Продуцента, редитеља и косценаристе Станка Холцера освојила је публику у многим градовима и освоја регион.


Резервишите карте на време!
Карте се могу купити на билетарници Културни центар Требиње. По цени од 7 КМ а на дан представе 8КМ

Резервације можете извршити позивањем билетарнице Културни центар Требиње. Све информације и резервације на број телефон +387 70 311 555