НАЈАВА: ПРАЗНИК КЛАСИЧНЕ МУЗИКЕ – ДРУГИ “MUSIC & MORE SUMMER FEST ” У ТРЕБИЊУ

У организацији Music & More Summer Fest INC., а ,под покровитељством Града Требиња, у нашем граду ће се од 2. до 14. августа одржати други по реду интернационални фестивал класичне музике “Music & More Summer Fest” на коме ће наступити седамдесет извођача из САД-а, Источне Азије и Европе.

За вријеме трајања фестивала који је својеврсна синтеза музичке, сценске и ликовне умјетности биће одржано десет концерата на седам локација / Трг пјесника под платима, Амфитеатар на Црквини, Културни центар Требиње, Музеј Херцеговине, Вила Ластва, Црква Светог Благовјештења у Дубровнику/.
Фестивал који поставља наш град на културну мапу свијета, ове године у богатом пратећем програму има балетску трупу “Аrtist plus” и сликарску презентацију “Природне боје Ренесансе”, Мајкла Прајса.
Јонел Петрој, композитор који је прошле године Требињу даровао “Сунчани валцер”, композицију инспирисану Дучићевом пјесмом Сунце, ове године на првом гала концерту који ће се одржати 4. августа  у 20 часова и 30 минута у амфитеатру на Црквини премијерно ће извести  “КРЕДО 800”, композицију посвећену великом јубилеју  – 800 година од оснивања Епархије Захумско – Херцеговачке и Примосрске.

Програм “Music & More SummerFest”- a погледајте на линку:

http://musicandmoresummerfest.com/schedule-and-events