НАЈАВА: ПОЗОРИШНА САЛА КУЛТУРНОГ ЦЕНТРА ТРЕБИЊЕ АНЂЕЛКА У ПРЕДСТАВИ ” ШТА МЕ СНАЂЕ”

У понедјељак, 9. јула у 20.30 часова у позоришној сали Културног центра Требиње биће одиграна масовна монодрама “Шта ме снађе”. Свих дванаест ликова који се појављују у овој савременој комедији глуми Анђелка Прпић.

Драмски текст за “Шта ме снађе” потписује један од најбољох драмских писаца и сценариста данашњице Небојша Ромчевић, док је режија повјерена прослављеном глумцу, музичару и режисеру Бранку Ђурићу Ђури.

Шармантна Анђелка у овој представи игра Јованку, Јоку Јаковљевић, тридесетдвогодишњу банкарку, младу жену која каријеру гради оним што има (знања и памети понајмање) у суровом корпоративном свијету.

Сасвим случајно се нашла пред дилемом: част и брачна вјерност или успон у каријери? Дилему не може да разријеши сама; читава армија ликова јој у томе помаже, стварајући још већу конфузију у њеној празној главици, а директоров син само што није ушао у њену собу.

Овај свијет је скројен тако, да изгледа да је свака жена налетјела бар једном на свог Харвија Вајнстајна. Задовољство је његово, кајање њено…

Цијена улазнице је 10 КМ.