НАЈАВА: “МИНИСТАРКА” ПОНОВО ПРЕД ТРЕБИЊСКОМ ПУБЛИКОМ

Након недавно одржане премијере, а онда изузетно успјешних гостовања на фестивалима у Тревнику и Коњицу, пред требињском публиком је поново “Министарка”. Режију потписује Жељко Милошевић, помоћник Владан Поповић са талентованом плеадом младих требињских глумаца: Милица Милошевић, Игор Рончевић, Катарина Ћоровић, Филип Анђелић, Сара Колак, Сара Попадић, Митар Милићевић, Стефана Петковић, Давид Попадић, Маја Тараило, Анастасја Андрић и Марко Шекарић.

Представа „Министарка“ Градског позоришта Требиње најбоље је остварење у конкуренцији аматерских позоришта на 13. Фестивалу средњошколског драмског стваралаштва у Коњицу.

Поред главне награде – за најбољу представу у цјелини, требињска представа добила је још девет фестивалских признања у овој конкуренцији: Жељко Милошевић је награђан за најбољу режију, Милица Милошевић, Игор Рончевић и Митар Миличевић награђени су за глумачко остварење, ансамблу је припала награда и за сценски покрет, костимографију, сценографију, избор музике, а специјалну награду за глумачко остварење добио је Давид Попадић.

У седам дана фестивала у Коњицу изведено је 19 представа позоришних група из 14 бх. градова, а своје креације представило је око 400 младих глумаца.

На фестивалу у Травнику, гдје је требињски ансамбл претходно наступио, младе глумице Милица Милошевић и Стефана Петковић освојиле су награде за глумачке креације.

Дођите и увјерите се да је “Министарка” заслужила све побројане награде.

Понедељак, 9. мај 2016. године у 21.00 час у позоришној сали Културног центра, “Министарка”!!!

ДОБРО ДОШЛИ У ПОЗОРИШТЕ!!!