ТАЈНИ ЖИВОТ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2) – ОД 6. ДО 11. ЈУНА 2019. у 18.00 ЧАСОВА

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Филм прати емотивни живот наших љубимаца, дубоке везе која их спаја са породицама које их воле и одговара на питање које одувијек интригира сваког власника: Шта наши љубимци заиста раде кад нисмо код куће.

Теријер Макс суочава се с великим преокретима у животу. Његова власница сад је удата жена и има сина Лијама. Макс је толико забринут због дјечакове безбједности да је почео да добија тикове на нервној бази. На породичном одмору на фарми ван града, Макс и његов другар Дјук сусрешће се с кравом која не подноси псе, непријатељски настројеном лисицом и застрашујућом ћурком који само појачавају Максову анксиозност. На сву срећу, Макс ће добити важне савјете од ветерана с фарме, пса Рустера. Он ће погурати Макса да се суочи са својим страховима, пронађе свог унутрашњег алфа мужјака и Лијаму да мало слободе.

За то вријеме у граду, док је власница одсутна, одважна померанка Дивна, уз помоћ пријатељице, мачке Клои која је открила радост коју пружа мачја трава, покушава да спасе Максову омиљену играчку која се нашла у стану препуном мачака.

А шашави, али преслатки зека Грудвица живи у заблуди да је суперхерој од тренутка кад је његова власница Моли почела да га облачи у суперхеројске пиџамице. Али, кад се појави неустрашива ши цу Дејзи и затражи помоћ од Грудвице због опасне мисије, он ће морати да нађе храброст и постане јунак какав се само претварао да је.

Могу ли Макс, Дивна, Грудвица и остатак дружине пронаћи храброст у себи и суочити се са својим највећим страховима?

ОРИГИНАЛНИ НАСЛОВ: The Secret Life of Pets 2

РЕЖИЈА: Крис Рено (Chris Renaud)

УЛОГЕ: Синхронизовано

ЖАНР: Анимација, комедија, авантура

ТРАЈАЊЕ: 86 мин.

ЦИЈЕНА: 4 КМ

https://www.youtube.com/watch?v=ioX-ghepQEA&feature=youtu.be