TAJNI ŽIVOT KUĆNIH LJUBIMACA 2 (THE SECRET LIFE OF PETS 2) – OD 6. DO 11. JUNA 2019. u 18.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Film prati emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvijek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće.

Terijer Maks suočava se s velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sad je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dječakove bezbjednosti da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se s kravom koja ne podnosi pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Na svu sreću, Maks će dobiti važne savjete od veterana s farme, psa Rustera. On će pogurati Maksa da se suoči sa svojim strahovima, pronađe svog unutrašnjeg alfa mužjaka i Lijamu da malo slobode.

Za to vrijeme u gradu, dok je vlasnica odsutna, odvažna pomeranka Divna, uz pomoć prijateljice, mačke Kloi koja je otkrila radost koju pruža mačja trava, pokušava da spase Maksovu omiljenu igračku koja se našla u stanu prepunom mačaka.

A šašavi, ali preslatki zeka Grudvica živi u zabludi da je superheroj od trenutka kad je njegova vlasnica Moli počela da ga oblači u superherojske pidžamice. Ali, kad se pojavi neustrašiva ši cu Dejzi i zatraži pomoć od Grudvice zbog opasne misije, on će morati da nađe hrabrost i postane junak kakav se samo pretvarao da je.

Mogu li Maks, Divna, Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima?

ORIGINALNI NASLOV: The Secret Life of Pets 2

REŽIJA: Kris Reno (Chris Renaud)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, komedija, avantura

TRAJANJE: 86 min.

CIJENA: 4 KM

https://www.youtube.com/watch?v=ioX-ghepQEA&feature=youtu.be