DORA I IZGUBLJENI ZLATNI GRAD (DORA AND THE LOST CITY OF GOLD) – OD 26.9. DO 1.10. 2019. u 18.00 ČASOVA

Ona je Dora, neumorni istraživač. Avanture su u njenoj krvi i ona svoju dinamičnu svakodnevicu ne može da zamisli bez neobičinh dogodovština!

FILM JE TITLOVAN, NIJE SINHRONIZOVAN!

SADRŽAJ FILMA:

Dora je sada odrasla tinejdžerka, navikla da u svakoj pustolovini ima podršku svojih roditelja. Ovoj hrabroj djevojci apsolutno ništa nije strašno i strano sve dok joj ne bude saopšteno da će se uskoro naći na nepoznatoj teritoriji – u srednjoj školi. Nenaviknuta na novo okruženje i izgubljena među ljudima, Dora sreće prijatelje iz djetinjstva i pokušava da se ponovo zbliži s njima.

Međutim, uskoro saznaje da su joj roditelji kidnapovani, a da bi ih našla, neophodno je da u što kraćem roku otkrije tajnu zlatnog grada. U tome joj pomažu njen omiljeni majmunčić Čizmica i grupa školskih drugara…

Dorina znatiželjnost i neustrašivost razlozi su što je animirana TV serija  Dora istražuje  postala toliko popularna među najmlađom publikom!

ORIGINALNI NASLOV: Dora and the Lost City of Gold

REŽIJA: Džejms Bobin (James Bobin)

ULOGE: Izabela Moner (Isabela Moner), Euhenio Derbe (Eugenio Derbez), Majkl Penja (Michael Peña), Eva Longorija (Eva Longoria), Dani Treho (Danny Trejo), Benisio del Toro (Benicio del Toro)…

ŽANR: Avantura, porodični

TRAJANJE: 102 min.

CIJENA: 4 KM