BRAJTBERN (BRIGHTBURN) – OD 23. DO 28. MAJA 2019. u 20.00 ČASOVA

Šta bi se dogodilo kada bi nadareno dijete sa druge planete sletjelo na zemlju, ali umjesto da postane junak čovječanstva, ono postaje nešto daleko zlobnije?

SADRŽAJ FILMA:

Nakon teške borbe s neplodnošću, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brendon se čini da je sve ono što su Tori i njen suprug Kajl oduvijek željeli – pametan, talentovan i znatiželjan da otkriva svijet. Ali, kako se Brendon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju strašne sumnje o svom sinu. Jednom kada Brendon počne da reaguje na uticaj mračnih sila, njegovi najbliži naći će se u velikoj opasnosti. Čudotvorno dijete pretvara se u zlobnog grabljivca koji nezaustavljivo hara Kanzasom.

U filmu  Brajtbern  filmski vizionar, reditelj  Čuvara galaksije  i Belko eksperiment   predstavljaju zapanjujući i radikalni novi žanr:  superherojski horor!

ORIGINALNI NASLOV: Brightburn

REŽIJA: Dejvid Jaroveski (David Yarovesky)

ULOGE: Elizabet Benks (Elizabeth Banks), Dejvid Denman (David Denman), Met Džons (Matt Jones), Džekson Dan (Jackson A. Dunn)…

ŽANR: Drama, horor, naučna fantastika

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA: 4 KM