МОНОДРАМА “ШТА МЕ СНАЂЕ” ОДУШЕВИЛА ТРЕБИЊСКУ ПУБЛИКУ

У до посљедњег мјеста испуњеној позоришносј сали Културног центра Требиње, популарна глумица Анђелка Прпић је извела монодраму “Шта ме снађе”, насталу из пера Небојше Ромчевића, драмског писца и сценаристе, у режији прослављеног музичара, глумца и режисера Бранка Ђурића, Ђуре.
 
Шармантна Анђелка, омиљена широм EX YU простора у овој, глумачки веома захтијевној улози игра тридесетдвогодишњу банкарску службеницу Јованку Јаковљевић Јоку, која покушава да гради каријеру оним што има (знања и памети мало) у суровом свијету капитализма. Неочекивано се нашла у дилеми : част или брачна вјерност или успон у каријери.
Читава армија ликова “помаже” Јоки стварајући јој још већу пометњу у њеној лијепој али празној главици, а директоров син је пред ватима њене хотелске собе…
 
Анђелка је од почетка представе успоставила присан однос са публиком и држала њихову пажњу више од сат и по времена колико представа траје.Фантастичном енергијом на сцени измамила је бројне аплаузе које требињска публика вечерас није штедила.
 
Широком лепезом ликова које глуми у овој представи Анђелка је демонстрирала свој раскошни таленат.
Анђелка Прпиђ, вечерас је први пут гостовала у Требињу ,и како је рекла након предсаве имала велику трему и одговорност. 
 
“Знам да је ово град великих писаца, песника, глумаца и град који има дугу позоришну традицију и захтевну публику, али када је публика негована са њом је најлакше радити. Публика ме, да будем искрена потпуно купила”, рекла је Анђелка по завршетку представе.
 
Глумачку свјежину којом зрачи дугује како каже великој љубави према послу којим се бави што је по њеном мишљењу неисцрпан извор енергије.
 
Од великих пројеката који је очекују у будућности Анђелка је издвојила снимање филма, трилера  чија прва клапа ће пасти у марту наредне године.
 
Представу “Шта ме снађе” одиграће у Херцег Новом и Тивту након чега одлази на заслужени одмор.