MONODRAMA “ŠTA ME SNAĐE” ODUŠEVILA TREBINJSKU PUBLIKU

U do posljednjeg mjesta ispunjenoj pozorišnosj sali Kulturnog centra Trebinje, popularna glumica Anđelka Prpić je izvela monodramu “Šta me snađe”, nastalu iz pera Nebojše Romčevića, dramskog pisca i scenariste, u režiji proslavljenog muzičara, glumca i režisera Branka Đurića, Đure.
 
Šarmantna Anđelka, omiljena širom EX YU prostora u ovoj, glumački veoma zahtijevnoj ulozi igra tridesetdvogodišnju bankarsku službenicu Jovanku Jakovljević Joku, koja pokušava da gradi karijeru onim što ima (znanja i pameti malo) u surovom svijetu kapitalizma. Neočekivano se našla u dilemi : čast ili bračna vjernost ili uspon u karijeri.
Čitava armija likova “pomaže” Joki stvarajući joj još veću pometnju u njenoj lijepoj ali praznoj glavici, a direktorov sin je pred vatima njene hotelske sobe…
 
Anđelka je od početka predstave uspostavila prisan odnos sa publikom i držala njihovu pažnju više od sat i po vremena koliko predstava traje.Fantastičnom energijom na sceni izmamila je brojne aplauze koje trebinjska publika večeras nije štedila.
 
Širokom lepezom likova koje glumi u ovoj predstavi Anđelka je demonstrirala svoj raskošni talenat.
Anđelka Prpiđ, večeras je prvi put gostovala u Trebinju ,i kako je rekla nakon predsave imala veliku tremu i odgovornost. 
 
“Znam da je ovo grad velikih pisaca, pesnika, glumaca i grad koji ima dugu pozorišnu tradiciju i zahtevnu publiku, ali kada je publika negovana sa njom je najlakše raditi. Publika me, da budem iskrena potpuno kupila”, rekla je Anđelka po završetku predstave.
 
Glumačku svježinu kojom zrači duguje kako kaže velikoj ljubavi prema poslu kojim se bavi što je po njenom mišljenju neiscrpan izvor energije.
 
Od velikih projekata koji je očekuju u budućnosti Anđelka je izdvojila snimanje filma, trilera  čija prva klapa će pasti u martu naredne godine.
 
Predstavu “Šta me snađe” odigraće u Herceg Novom i Tivtu nakon čega odlazi na zasluženi odmor.