МИЛИЦА ДИМИТРИЋ ЗАБЛИСТАЛА ПРЕД ТРЕБИЊСКОМ ПУБЛИКОМ


Милица Димитрић, виолиста и глумица, извела је вечерас на сцени позоришта Културног центра Требиње своју монодраму „Она“.
Требињска публика је Милицу Димитрић већ упознала кроз улогу Бисе у представи „Матичар“, а вечерас ју је видјела у потпуно новом свијетлу.
Ову монодраму Милица је урадила као глумачки задатак на тему „Ја у свијету глуме“.
„С обзиром на то да је таква тема била, логичан слијед и одабир ствари којима сам се у то вријеме бавила били су музика, глума и текстови владике Николаја Велимировића. Он је великим дијелом заслужан за то што сам се ја обрела у свијету глуме, што се вечерас могло и чути из ове монодраме“, истакла је ова мултиталентована умјетница.
Она додаје да је за њу рад на овој монодрами био изазов јер, у исто вријеме кад је започела рад на њој, почела је да живи сопствени живот у тој форми. Музика је била њен избор од малих ногу. Њом се почела бавити од своје девете године, а глума је била, може се рећи, продукт њене потребе да оживи дијете у себи.
Милица је вечерас показала свој раскошан таленат. Монодрама „Она“ је наишла на сјајан пријем публике, која је њено извођење наградила искреним, дуготрајним аплаузом.

ДУШКА ЂАЈИЋ