MALCI 2: GRUOV POČETAK – OD 30. JUNA DO 5. JULA 2022 18.00 ČASOVA

Ovog ljeta najveća animirana franšiza svih vremena i globalni kulturni fenomen predstaviće nam do sada neispičanu priču o dvanaestogodišnjem dječaku koji mašta da postane najveći superzlikovac na svijetu.

SADRŽAJ FILMA:

U jeku sedamdesetih godina prošlog vijeka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru odrasta u predgrađu. Veliki fan supergrupe superzlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vjernih podanika Malaca. Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju vještine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

Kada je grupa zlikovaca svrgla svog vođu, legendarnog borca Vilija Kobru, Gru dobija priliku da postane njihov član. Intervju ne prolazi dobro, a postaće još gore kada ih Gru nadmudri i time postane njihov smrtni neprijatelj. Dok je u bjekstvu, Gru će se obratiti za pomoć najneočekivanijoj osobi – Viliju Kobri i otkriće da je čak i lošim momcima potrebna pomoć prijatelja.

ORIGINALNI NASLOV: Minions: The Rise of Gru

REŽIJA: Kajl Balda (Kyle Balda), Bred Ablson (Brad Ableson)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, avantura, komedija

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM