ЉУБАВ, ВЈЕНЧАЊА И ДРУГА ОЧАЈАЊА – ОД 24. ДО 29. ДЕЦЕМБРА 2020. У 18.00 ЧАСОВА

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Власницу цвјећаре Џеси Инглиш оставља дечко а недуго затим једна од њених муштерија Лиз Раферти тражи од ње да јој организује вјенчање које се дешава за само осам дана. Увијек спремна за изазов, Џеси пристаје да га организује за Лиз и њеног супруга Роберта Бартона, који је кандидат за градоначелника.

Да би испланирала савршено вјенчање, Џеси ради заједно са угледним угоститељем Лоренсом Филипсом. Током припреме кетеринга за вјенчање, Лоренсу пријатељ намјешта састанак наслијепо са женом по имену Сара, која је, заправо, слијепа.

Док се Роберт спрема за вјенчање, његов брат Џими Бартон учествује на такмичењу за љубавне састанке. Џими мора да остане физички везан за своју партнерку Светлану што је дуже могуће и ако успеју да надмаше други пар, они побјеђују и освајају милион долара.

У међувремену, капетан брода Ричи заљубљује се до ушију у једну од својих гошћи, али постоји проблем – не зна ко је она и гдје да је нађе. Једино што зна о њој је да има тетоважу стаклене ципелице на врату. Када водитељка локалних вијести предложи да направи прилог о њему, Капетан Ричи одлучује да то искористи да пронађе своју Пепељугу.

Романтична комедија о људима који раде на организацији вјенчања како би створили савршен дан за љубавни пар,  док су њихови лични односи необични, луди и далеко од савршеног…

ОРИГИНАЛНИ НАСЛОВ: Love, Weddings & Other Disasters

РЕЖИЈА: Денис Дуган (Dennis Dugan)

УЛОГЕ: Меги Грејс (Maggie Grace), Дајана Китон (Diane Keaton), Џереми Ајронс (Jeremy Irons)…

ЖАНР: Комедија, романса/љубавни

ТРАЈАЊЕ: 90 мин.

ЦИЈЕНА: 4 КМ