LJUBAV, VJENČANJA I DRUGA OČAJANJA – OD 24. DO 29. DECEMBRA 2020. U 18.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Vlasnicu cvjećare Džesi Ingliš ostavlja dečko a nedugo zatim jedna od njenih mušterija Liz Raferti traži od nje da joj organizuje vjenčanje koje se dešava za samo osam dana. Uvijek spremna za izazov, Džesi pristaje da ga organizuje za Liz i njenog supruga Roberta Bartona, koji je kandidat za gradonačelnika.

Da bi isplanirala savršeno vjenčanje, Džesi radi zajedno sa uglednim ugostiteljem Lorensom Filipsom. Tokom pripreme keteringa za vjenčanje, Lorensu prijatelj namješta sastanak naslijepo sa ženom po imenu Sara, koja je, zapravo, slijepa.

Dok se Robert sprema za vjenčanje, njegov brat Džimi Barton učestvuje na takmičenju za ljubavne sastanke. Džimi mora da ostane fizički vezan za svoju partnerku Svetlanu što je duže moguće i ako uspeju da nadmaše drugi par, oni pobjeđuju i osvajaju milion dolara.

U međuvremenu, kapetan broda Riči zaljubljuje se do ušiju u jednu od svojih gošći, ali postoji problem – ne zna ko je ona i gdje da je nađe. Jedino što zna o njoj je da ima tetovažu staklene cipelice na vratu. Kada voditeljka lokalnih vijesti predloži da napravi prilog o njemu, Kapetan Riči odlučuje da to iskoristi da pronađe svoju Pepeljugu.

Romantična komedija o ljudima koji rade na organizaciji vjenčanja kako bi stvorili savršen dan za ljubavni par,  dok su njihovi lični odnosi neobični, ludi i daleko od savršenog…

ORIGINALNI NASLOV: Love, Weddings & Other Disasters

REŽIJA: Denis Dugan (Dennis Dugan)

ULOGE: Megi Grejs (Maggie Grace), Dajana Kiton (Diane Keaton), Džeremi Ajrons (Jeremy Irons)…

ŽANR: Komedija, romansa/ljubavni

TRAJANJE: 90 min.

CIJENA: 4 KM