HITNA POMOĆ – OD 24. DO 29. MARTA 2022 20.00 ČASOVA

Tokom jednog dana na ulicama Los Anđelesa tri života će se zauvijek promijeniti!

SADRŽAJ FILMA:

U ovom trileru prepunom vratolomija odlikovani veteran Vil Šarp, očajan u pokušaju da nađe novac za pokrivanje bolničkih računa svoje supruge, traži pomoć od osobe za koju zna da to ne bi trebalo da radi – u pitanju je njegov usvojeni brat Deni.

Harizmatični kriminalac Deni umjesto pomoći nudi mu sljedeće: da učestvuje u najvećoj pljački banke u istoriji Los Anđelesa za 32 miliona dolara. Pošto je život njegove žene u pitanju, Vil ne može da kaže ne.

Ali kada njihov bijeg spektakularno pođe po zlu, očajna braća otimaju vozilo hitne pomoći sa ranjenim policajcem kojem život visi o koncu i iskusnom radnicom hitne pomoći Kem Tompson. U ludoj i brzoj potjeri kojoj nema kraja Vil i Deni moraju da izbjegnu masivno sprovođenje zakona na teritoriji grada, održe svoje taoce u životu i nekako pokušaju da se međusobno ne ubiju, sve dok izvode najluđi bijeg koji je Los Anđeles ikada vidio.

ORIGINALNI NASLOV: Ambulance

REŽIJA: Majkl Bej (Michael Bay)

ULOGE: Džejk Džilenhol (Jake Gyllenhaal), Ijahija Abdul-Mejtin II (Yahya Abdul-Mateen II), Eiza Gonzales (Eiza González), Garet Dilahant (Garret Dillahunt), A Martinez (A Martinez)

ŽANR: Triler, akcija, drama

TRAJANJE: 135 min.

CIJENA ULAZNICE: 5 KM