FREAKY – ОД 12. ДО 17. НОВЕМБРА 2020. 20.00 ЧАСОВА

Овог новембра будите спремни за помало уврнуто виђење теме замјене тијела, јер овог пута једна тинејџерка тијело мијења са неуморним серијским убицом!

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Седамнаестогодишња Мили Кеслер покушава да преживи крвожедне холове средње школе у Блисфилду и окрутност екипе популарних ученика. Али, када постане најновија мета Касапина, озлоглашеног серијског убице из града, тегобе које је прате у завршној години постају јој најмања брига.

Касапинов мистични, дрвени бодеж приликом њиховог сусрета доводи до тога да се он и Мили наредног јутра пробуде у тијелу оног другог. Мили тада сазнаје да има само 24 сата да се врати у своје тијело, иначе ће замјена постати трајна и заувијек ће остати заробљена у облику средњовјечног манијака. Једини проблем је у томе што она сада изгледа као огромни психопата за ким је цијели град у потјери, а Касапин изгледа као она, док жељно ишчекује завршну журку гдје планира да задовољи свој незајажљиви апетит за крвопролићем.

Уз помоћ пријатеља, „ultra woke“ Најле, ултра-фабулозног Џошуе и симпатије Букера, Мили је у трци с временом не би ли преокренула клетву, док Касапин открива да је женско тијело савршена камуфлажа за масакр на журки.

ОРИГИНАЛНИ НАСЛОВ: Freaky

РЕЖИЈА: Кристофер Ландон (Christopher Landon)

УЛОГЕ: Кетрин Њутон (Kathryn Newton), Винс Вон (Vince Vaughn), Селест О’Конор (Celeste O’Connor),Миша Орешович (Misha Osherovich), Урија Шелтон (Uriah Shelton)…

ЖАНР: Хорор, комедија, трилер

ТРАЈАЊЕ: 101 мин.

ЦИЈЕНА: 4 КМ