Deveta Klupska izložba fotografija: Prve nagrade Dušanu Vukoviću i Jovanu Vidakoviću

U Galeriji Kulturnog centra večeras je otvorena 9. Klupska izložba fotografija članova Foto-kino kluba Trebinje, na kojoj je predstavljen godišnji izbor radova članova društva, a autori najboljih fotografija nagrađeni diplomama.
Autor najbolje kolor fotografije trebinjskog Foto-kino kluba je Dušan Vuković, druga nagrada pripala je Ninoslavu Iliću, a treća Željku Keku Budimiru.
U kategoriji monohrom fotografija prvu nagradu osvojio je Jovan Vidaković, drugoplasirana je fotografija Dušana Vukovića, a treća Nermina Smajića.
Fotografije Radoja Eleza, Slaviše Tomanovića i Slavenka Vukasovića nagrađene su pohvalama.
Predsjednik Foto-kino kluba Trebinje Slavenko Vukasović kaže da je za Devetu klupsku izložbu odabrano 87 fotografija 18 autora, koje će posjetioci Galerije Kulturnog centra biti u prilici da pogledaju i u narednih 15 dana.
On je najavio da će završni program Trebinjskih dana fotografije biti izložba radova nastalih na pozorišnim predstavama ovogodišnjeg Festivala festivala, koja će pod nazivom „Festival okom kamere“ biti priređena posljednje večeri 59. smotre dramskog amaterizma regiona, u petak, 31. jula.
Izvor: Radio Trebinje