БЈЕШЕ ЈЕДНОМ – ОД 3. ДО 8. ДЕЦЕМБРА 2020. 18.00 ЧАСОВА

Из једне трагичне стварности рађају се двије различите, фантастичне легенде: Петар Пан и Алиса у Земљи чуда!

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Давид (12), Петар (10) и Алиса (8) уживају у дјетињству у Енглеској крајем 19. вијека. Највише воле да се играју у својој башти и оближњој шуми, а дјечју бујну машту и слободан дух подстичу њихови родитељи Роуз и Џек.

Идилично дјетињство насилно прекида трагична смрт Давида, који се утапа за вријеме невине дјечје игре. Туга и очај увлаче се у породицу и пријете да је униште. Роуз се повлачи у себе и одаје алкохолу, а Џек се враћа свом старом пороку коцки и запада у дугове. Алиса одбија да прихвати чињеницу да Давида стварно нема, док Петар криви себе за смрт брата и труди се да попуни празнину која је настала у породици због његовог страдања.

Цијела породица полагано али сигурно пропада. Како би то спријечили, Алиса и Петар проналазе задњи атом снаге у моћи своје маште и крећу у невјероватну авантуру да би спасили породицу од беспарице. Пут их одводи на улице викторијанског Лондона, гдје откривају мрачну и тајну прошлост свог оца.

Охрабрен, Петар схвата да пут спасења није у томе да одрасте и постане као његов старији брат, па одлази у Недођију гдје ће заувијек остати млад. Алиса у међувремену урања у свој свијет маште и живи у Земљи чуда, гдје схвата да се на крају мора вратити у стварност, одрасти и направити сопствени избор…

ОРИГИНАЛНИ НАСЛОВ: Come Away

РЕЖИЈА: Бренда Чапман (Brenda Chapman)

УЛОГЕ: Анџелина Џоли (Angelina Jolie), Гугу Ембата-Ро (Gugu Mbatha-Raw), Мајкл Кејн (Michael Caine)…

ЖАНР: Авантура, фантазија, драма

ТРАЈАЊЕ: 94 мин.

ЦИЈЕНА: 4 КМ