У ВЕЛИКОМ СТИЛУ

13. 18. и 19. aприл у 18 часова

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Тројица пензионера,Вили, Џо и Ал, који живе заједно и полако труну у бескрајно једноличним данима, очајнички тражећи начин како платити заостале рачуне и провести више времена са својим најмилијима. У једном тренутку одлуче опљачкати своју банку како би се домогли свог новца.

Од замршеног планирања до савршене пљачке, ова ће пљачка тројцу које је друштво отписало, удахнути нову енергију.Ако им пође за руком, новац ће им сигурно добро доћи, а ако их ухвате ,шта је најгоре што се може догодити тројици стараца? Можда ће отићи у затвор, можда у гроб.У сваком случају отићи ће у Великом стилу….

ИЗВОРНО ИМЕ: Going in Style

РЕЖИЈА: Зек Браф ( Zach Braff)

УЛОГЕ : Морган Фримен (Morgan Freeman), Мајкл Кејн (Michael Caine) , Алан Аркин( Alan Arkin) ….

ЖАНР: Комедија

ТРАЈАЊЕ: 1 сат и 36 минута

ЦИЈЕНА: 4.00 КМ

 

ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ 8

13. 18. и 19. април у 20 часова

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Сада кад су Дом и Лети на меденом мјецесу, Брајан и Миа у пензији-а остатак екипе ослобођен-сви привидно донекле воде нормалан живот. Али када тајанствена жена (добитница награде Оскар Шарлиз Терон-Chalize Theron) уведе Дома у свијет криминала, он не проналази начин изласка и издаје све који су му блиски.Сви ће се суочити са искушењима као никада до сад. Од обала Кубе и улица Нју Јорка до ледених равница артичког Барентског мора ,наша елитна снага ће покушати зауставити анархисте и довести кући човјека који је створио њихову породицу….

ИЗВОРНО ИМЕ: Fast and Furious 8

РЕЖИЈА: Ф. Гери Греј ( F. Gary Grey)

УЛОГЕ: Вин Дизел (Vin Diesel), Шарлиз Терон ( Chalize Theron),Двејн Џонсон ( Dwayne Johnson)

ЖАНР: Акција, трилер

ТРАЈАЊЕ: 2 сата и 16 минута

ЦИЈЕНА: 4.00 КМ