U VELIKOM STILU

13. 18. i 19. april u 18 časova

SADRŽAJ FILMA:

Trojica penzionera,Vili, Džo i Al, koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako platiti zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče opljačkati svoju banku kako bi se domogli svog novca.

Od zamršenog planiranja do savršene pljačke, ova će pljačka trojcu koje je društvo otpisalo, udahnuti novu energiju.Ako im pođe za rukom, novac će im sigurno dobro doći, a ako ih uhvate ,šta je najgore što se može dogoditi trojici staraca? Možda će otići u zatvor, možda u grob.U svakom slučaju otići će u Velikom stilu….

IZVORNO IME: Going in Style

REŽIJA: Zek Braf ( Zach Braff)

ULOGE : Morgan Frimen (Morgan Freeman), Majkl Kejn (Michael Caine) , Alan Arkin( Alan Arkin) ….

ŽANR: Komedija

TRAJANJE: 1 sat i 36 minuta

CIJENA: 4.00 KM

 

PAKLENE ULICE 8

13. 18. i 19. april u 20 časova

SADRŽAJ FILMA:

Sada kad su Dom i Leti na medenom mjecesu, Brajan i Mia u penziji-a ostatak ekipe oslobođen-svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena (dobitnica nagrade Oskar Šarliz Teron-Chalize Theron) uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski.Svi će se suočiti sa iskušenjima kao nikada do sad. Od obala Kube i ulica Nju Jorka do ledenih ravnica artičkog Barentskog mora ,naša elitna snaga će pokušati zaustaviti anarhiste i dovesti kući čovjeka koji je stvorio njihovu porodicu….

IZVORNO IME: Fast and Furious 8

REŽIJA: F. Geri Grej ( F. Gary Grey)

ULOGE: Vin Dizel (Vin Diesel), Šarliz Teron ( Chalize Theron),Dvejn Džonson ( Dwayne Johnson)

ŽANR: Akcija, triler

TRAJANJE: 2 sata i 16 minuta

CIJENA: 4.00 KM