Биоскоп најава:”АУТИ 3″ и “БРЖИ ОД НАЈБРЖИХ”

АУТИ 3

Од 15. до 21. jуна у 18 часова

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Заскочен новом генерацијом тркаћих аутомобила брзих као пламен, легендарни „Lightning McQueen“ изненада је избачен из спорта који воли. Да би се вратио у игру, требаће помоћ Круз Рамирез, ревне младе техничарке са властитим планом за побједу, надахнуће од старог „Fabulous Hudson Horneta“ и неколико неочекиваних преокрета. Срце шампиона тесираће се на највећој стази Пистон купа гдје ће се доказати да број 95 још није готов………..

ИЗВОРНО ИМЕ: Cars 3
РЕЖИЈА:  Брајан Фи (Brian Fee)
УЛОГЕ:  Леон Лучев, Мартина Чвек, Вили Матула, …….
ЖАНР: Анимирани, авантура, комедија
ТРАЈАЊЕ: 1 сат 49 минута
ЦИЈЕНА: 4.00 KM

БРЖИ ОД НАЈБРЖИХ

Од 15. до 21. Јуна у 20 часова

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Професионални крадљивци аутомобила,Ендрју и његов млађи брат Герет, нађу се у сукобу са француским гангстерима. Двојица браће специјализовани су за крађу скупоцјених луксузних аутомобила . Ангажовани су да украду прекрасан Бугати из 1937. вриједан милион еура, те да се запуте на југ Француске како би извршили посао, али буду ухваћени од стране власника и локалног гангстера Јакома Мориера.Он им у замјену за њихове животе нуди нови посао- украсти од његовог главног ривала , Макса Клемпа , његов најлуксузнији ауто- Ферари 250 ГТО из 1962….

Творци акцијског серијала 96 сати доносе нам акциони блокбастер са луксузним аутомобилима, згодним женама и правим мушкарцима

ИЗВОРНО ИМЕ: Overdrive
РЕЖИЈА:Антонио Негрет ( Antonio Negret)
УЛОГЕ:  Ана де Армас (Ana de Armas), Скот  Иствуд (Scott Eastwood), Гаја Вајс (Gaia Weiss)…
ЖАНР: Акциони, трилер
ТРАЈАЊЕ: 1сат 36 минута
ЦИЈЕНА: 4.00 КМ