10. klupska izložba fotografija Foto-kino kluba (VIDEO)

img_7325

ТРЕБИЊЕ l У Дому младих вечерас је у оквиру Дана малих ствари отворена 10. клупска изложба фотографија Фото-кино клуба Требиње.

Славенко Вукасовић, предсједник Фото-кино клуба Требиње каже да је на изложби радове представило 18 аутора, чланова овог клуба.

„Селектор изложбе био је Драган Проле, мајстор фотографије из Бања Луке. Изложене су 72 колор и црно-бијеле фотографије, а мотиви на фотографијама су углавном били портрети, пејзажи и природа“, навео је Вукасовић.

img_7304

У категорији колор фотографије прво мјесто освојио је Душан Вуковић за фотографију „Kасна јесен у комшилуку“, друга награда је припала Предрагу Муцовићу за фотографију „Живот“, док је трећа награда отишла у руке Јовану Видаковићу за фотографију „Ред 2“. Похвалу у овој категорији добио је Радован Дангубић за фотографију „Оброк“.

Прву награду у категорији црно-бијеле фотографије добио је Марко Дракулић за фотографију „Просвјетљење“, друга награда је припала Синиши Станишићу за фотографију „Обећање“, док је трећа награда додијељена Радоју Елезу за фотографију „Брко“. Похвалу у овој категорији добио је Нермин Смајић за фотографију „Гондола“.

img_7314

Изложба ће у холу Дома младих бити отворена до краја седмице док траје ИнтердиФест Дани малих ствари „Требиње 2016“.

Извор: Радио Требиње