10. klupska izložba fotografija Foto-kino kluba (VIDEO)

img_7325

TREBINJE l U Domu mladih večeras je u okviru Dana malih stvari otvorena 10. klupska izložba fotografija Foto-kino kluba Trebinje.

Slavenko Vukasović, predsjednik Foto-kino kluba Trebinje kaže da je na izložbi radove predstavilo 18 autora, članova ovog kluba.

„Selektor izložbe bio je Dragan Prole, majstor fotografije iz Banja Luke. Izložene su 72 kolor i crno-bijele fotografije, a motivi na fotografijama su uglavnom bili portreti, pejzaži i priroda“, naveo je Vukasović.

img_7304

U kategoriji kolor fotografije prvo mjesto osvojio je Dušan Vuković za fotografiju „Kasna jesen u komšiluku“, druga nagrada je pripala Predragu Mucoviću za fotografiju „Život“, dok je treća nagrada otišla u ruke Jovanu Vidakoviću za fotografiju „Red 2“. Pohvalu u ovoj kategoriji dobio je Radovan Dangubić za fotografiju „Obrok“.

Prvu nagradu u kategoriji crno-bijele fotografije dobio je Marko Drakulić za fotografiju „Prosvjetljenje“, druga nagrada je pripala Siniši Stanišiću za fotografiju „Obećanje“, dok je treća nagrada dodijeljena Radoju Elezu za fotografiju „Brko“. Pohvalu u ovoj kategoriji dobio je Nermin Smajić za fotografiju „Gondola“.

img_7314

Izložba će u holu Doma mladih biti otvorena do kraja sedmice dok traje InterdiFest Dani malih stvari „Trebinje 2016“.

Izvor: Radio Trebinje

https://www.youtube.com/watch?v=c-wi2NHAGuE