НАЈАВА: “ONOMATOBLEJA SHOW” У ТРЕБИЊУ

Представа која је до сада насмијала Босну и Херцеговину долази у Требиње!

Onomatobleja Show до сада је обишла скоро све градове у Босни и Херцеговини. Ријеч је о сатиричној комедији на бини, коју доноси мостарски тројац Лука Маријановић, Никола Рончевић и Омер Хоџић, проширени у ликове Рандом Ловац, Здена Пичета, Ђонтра, MC Third Entity, MC OG ShnjakaBo и још многи који ће вас сигурно насмијати до суза.

Представа у Требињу ће се одржати 26.07. (недјеља) на адреси Културни центар Требиње – Љетна сцена, са почетком у 21:00.

Onomatobleja Show доноси хумор, на специфичан домаћи начин, који укључује доста сатиричног садржаја. Осим тога даје одговор на питања како превазићи стереотипе и како се носити са њима. До сада су све дворане биле попуњене и сви су у Onomatobleja Show-у пронашли оно чему се могу насмијати на сопствени начин.

У овој представи коју припремамо за Требиње бит ће свега, инспирација је свуда око нас, попричат ћемо са публиком о актуелној проблематици, живописним ликовима и предрасудама из њиховог окружења. Улаз је бесплатан па тако нема разлога да се мислите, дођите на вријеме и заузмите положаје“, поручују из Ономатоблеје.

Представа и турнеја настали су под окриљем мостарског ОКЦ Абрашевић, у склопу пројекта BHRI.


Улаз на представу, како је наглашено, је бесплатан и није за оне млађе од 15 година.


Број мјеста, уважавајући прописе кризног штаба, је ограничен.