У оквиру десетог Међународног фестивала за дјецу на коме учествује пет ансамбала из Никшића, Бања Луке, Београда, Зенице и Требиња, данас је до посљедњег мјеста испуњеној  позоришној сали Културног центра Дјечије  позориште из Бања Луке извело предеству ” Вук и седам јарића у музеју бајки”.

Текст и режију потписују Предраг Бјелошевић и Бисерка Колевска , док су адаптацију познате бајке најмлађој публици донијели глумци Ана Анђелић, Саша Терзић, Зорана Шуман и Ђурђа Бабић.

Организатор фестивала је Дом младих, а покровитељ ове манифестације је град Требиње.

Сутра у два термина у 10 часова и 30 минута и у 13 часова у Културном центру на програму је представа “Бајка у бајци” Босанског народног позоришта из Зенице.

 

Цијена улазнице је 2,50 КМ.

 

http://media.kctrebinje.com/2018/04/IMG_1113-1024x768.jpghttp://media.kctrebinje.com/2018/04/IMG_1113-150x150.jpgKulturni centar TrebinjeКултурна дешавањаНајава догађајаОпштаПозориште
У оквиру десетог Међународног фестивала за дјецу на коме учествује пет ансамбала из Никшића, Бања Луке, Београда, Зенице и Требиња, данас је до посљедњег мјеста испуњеној  позоришној сали Културног центра Дјечије  позориште из Бања Луке извело предеству ' Вук и седам јарића у музеју бајки'. Текст и режију потписују Предраг...