У суботу, деветог јуна у једанаест часова у галерији Културног центра Требиње биће организована конференција за медије групе “Jazz poesy cabaret”, поводом њиховог првог концерта у нашем граду, на којој ће представити свој први албум “Не правдам се ,већ исповједам”, настао прошле године.

 
“Jazz poesy cabaret”,ће наступити у одвиру деветнаестог по реду Мото скупа који организује Мото клуб “TNT”из Требиња, а концерт почиње у осам часова и тридесет минута.
 
 
Истовремено ће у галерији Културног центра Требиње  бити постављена изложба умјетничких фотографија Драга Војиновића настала на бројним концертима овог бенда који је спојио наизглед неспојиво: џез, кабаре и поезију.

 
 
http://media.kctrebinje.com/2018/06/Jazz-725x1024.jpghttp://media.kctrebinje.com/2018/06/Jazz-150x150.jpgKulturni centar TrebinjeГалерија КЦКултурна дешавањаНајава догађајаОпшта
У суботу, деветог јуна у једанаест часова у галерији Културног центра Требиње биће организована конференција за медије групе 'Jazz poesy cabaret', поводом њиховог првог концерта у нашем граду, на којој ће представити свој први албум 'Не правдам се ,већ исповједам', настао прошле године.   'Jazz poesy cabaret',ће наступити у одвиру деветнаестог...