ФИЛМ ЈЕ ТИТЛОВАН, НИЈЕ СИНХРОНИЗОВАН!

ОНА ЈЕ ДОРА, НЕУМОРНИ ИСТРАЖИВАЧ. АВАНТУРЕ СУ У ЊЕНОЈ КРВИ И ОНА СВОЈУ ДИНАМИЧНУ СВАКОДНЕВИЦУ НЕ МОЖЕ ДА ЗАМИСЛИ БЕЗ НЕОБИЧИНХ ДОГОДОВШТТИНА!

САДРЖАЈ ФИЛМА:

Дора је сада одрасла тинејџерка, навикла да у свакој пустоловини има подршку својих родитеља. Овој храброј дјевојци апсолутно ништа није страшно и страно све док јој не буде саопштено да ће се ускоро наћи на непознатој територији – у средњој школи. Ненавикнута на ново окружење и изгубљена међу људима, Дора среће пријатеље из дјетињства и покушава да се поново зближи с њима.

Међутим, ускоро сазнаје да су јој родитељи киднаповани, а да би их нашла, неопходно је да у што краћем року открије тајну златног града. У томе јој помажу њен омиљени мајмунчић Чизмица и група школских другара…

Дорина знатижељност и неустрашивост разлози су што је анимирана ТВ серија  Дора истражује  постала толико популарна међу најмлађом публиком!

ОРИГИНАЛНИ НАСЛОВ: Dora and the Lost City of Gold

РЕЖИЈА: Џејмс Бобин (James Bobin)

УЛОГЕ: Изабела Монер (Isabela Moner), Еухенио Дербе (Eugenio Derbez), Мајкл Пења (Michael Peña), Ева Лонгорија (Eva Longoria), Дани Трехо (Danny Trejo), Бенисио дел Торо (Benicio del Toro)…

ЖАНР: Авантура, породични

ТРАЈАЊЕ: 102 мин.

ЦИЈЕНА: 4 КМ