Претпосљедње вечери музичког фестивала  Music and More SummerFest,  у Музеју Херцеговине одржан је концерт рециталске клавирске и камерне музике.

Публика је уживала у звуцима виоле, виолине, виолончела и клавира на којима су извођачи интерпретирали дјела Шуберта, Шумана, Сибелијуса, Бетовена и других великих композитора.

Концерти овог фестивала конципирани су на принципу заједничког наступа истакнутих професора, диригената и студената из цијелог свијета. Вечерас је виолисткиња Али Кендзиорски наступила уз клавирску пратњу Соње Марковић, професорке требињске Музичке школе.

Сутра, 12. августа, у позоришту Културног центра Требиње одржава се завршни концерт солиста и оркестра фестивала са почетком у 20.30 часова.

 

Душка Ђајић

http://media.kctrebinje.com/2018/08/IMG_3158-1024x768.jpghttp://media.kctrebinje.com/2018/08/IMG_3158-150x150.jpgKulturni centar TrebinjeКултурна дешавањаМузикаОпшта
Претпосљедње вечери музичког фестивала  Music and More SummerFest,  у Музеју Херцеговине одржан је концерт рециталске клавирске и камерне музике. Публика је уживала у звуцима виоле, виолине, виолончела и клавира на којима су извођачи интерпретирали дјела Шуберта, Шумана, Сибелијуса, Бетовена и других великих композитора. Концерти овог фестивала конципирани су на принципу заједничког наступа истакнутих...