У позоришној сали Културног центра Требиње, глумци Културне сцене “Мале ствари” из нашег града извели су представу за дјецу “Љепотица и звијер”, у режији Жељка Милошевића.
Поред Милошевића у овом позоришном комаду играју Милица Димитрић и Митар Милићевић, аутор музике је Божидар Бобо Вучур, костим и сцена су дјело Милице Јеремић док је лутке израдила Ивана Радић.
Представа “Љепотица и звијер” намијењена је дјеци узраста до десет година.

Да подсјетимо,ова представа је на Свјетском фестивалу  позоришта малих форми у Астани ( Казахстан), који је одржан у јулу ове године представљала позоришно стваралаштво за дјецу Републике Српске и БиХ.

http://media.kctrebinje.com/2018/10/index-1.jpghttp://media.kctrebinje.com/2018/10/index-1-150x150.jpgKulturni centar TrebinjeОпштаПозориште
У позоришној сали Културног центра Требиње, глумци Културне сцене 'Мале ствари' из нашег града извели су представу за дјецу 'Љепотица и звијер', у режији Жељка Милошевића.Поред Милошевића у овом позоришном комаду играју Милица Димитрић и Митар Милићевић, аутор музике је Божидар Бобо Вучур, костим и сцена су дјело Милице...