Bioskop najava:”AUTI 3″ i “BRŽI OD NAJBRŽIH”

AUTI 3

Od 15. do 21. juna u 18 časova

SADRŽAJ FILMA:

Zaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni „Lightning McQueen“ iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, trebaće pomoć Kruz Ramirez, revne mlade tehničarke sa vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog „Fabulous Hudson Horneta“ i nekoliko neočekivanih preokreta. Srce šampiona tesiraće se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov………..

IZVORNO IME: Cars 3
REŽIJA:  Brajan Fi (Brian Fee)
ULOGE:  Leon Lučev, Martina Čvek, Vili Matula, …….
ŽANR: Animirani, avantura, komedija
TRAJANJE: 1 sat 49 minuta
CIJENA: 4.00 KM

BRŽI OD NAJBRŽIH

Od 15. do 21. Juna u 20 časova

SADRŽAJ FILMA:

Profesionalni kradljivci automobila,Endrju i njegov mlađi brat Geret, nađu se u sukobu sa francuskim gangsterima. Dvojica braće specijalizovani su za krađu skupocjenih luksuznih automobila . Angažovani su da ukradu prekrasan Bugati iz 1937. vrijedan milion eura, te da se zapute na jug Francuske kako bi izvršili posao, ali budu uhvaćeni od strane vlasnika i lokalnog gangstera Jakoma Moriera.On im u zamjenu za njihove živote nudi novi posao- ukrasti od njegovog glavnog rivala , Maksa Klempa , njegov najluksuzniji auto- Ferari 250 GTO iz 1962….

Tvorci akcijskog serijala 96 sati donose nam akcioni blokbaster sa luksuznim automobilima, zgodnim ženama i pravim muškarcima

IZVORNO IME: Overdrive
REŽIJA:Antonio Negret ( Antonio Negret)
ULOGE:  Ana de Armas (Ana de Armas), Skot  Istvud (Scott Eastwood), Gaja Vajs (Gaia Weiss)…
ŽANR: Akcioni, triler
TRAJANJE: 1sat 36 minuta
CIJENA: 4.00 KM